Om Trädgårdsälskaren

Är en 37-årig trädgårdsgalning som efter elva år inom industrin bestämde mig för att arbeta med det jag alltid har vetat att jag vill och borde. Trädgård. Började lite tvärtom, först startade jag en firma, sedan sökte jag och kom in på en tvåårig KY utbildning på Dingleskolan. "Drift och anläggningsledare inom utomhusmiljö" heter den. Annars kan man kalla den för Trädgårdsmästar eller trädgårdsanläggarutbildning.

Blev färdig med utbildningen i mars 2011, arbetade ett år på Svensk Markservice för att sedan köra eget igen ihop med en klasskamrat, mitt firmanamn är TrädgårdsFia och jag sysslar framförallt med trädgårdsanläggning men även skötsel och allt annat som hör till.

Bor och odlar förövrigt i zon 4, norra Bohuslän ute i på landet i en röd stuga med man, två barn, hundar och katter. 5000 m2 yta har jag att experimentera, öva och släppa loss på.

TrädgårdsFias hemsida hittar du här: http://tradgardsfia.se/
Och på facebook med löpande uppdateringar när jag jobbar här: https://www.facebook.com/pages/Tr%C3%A4dg%C3%A5rdsFia-Gartnergutten/210090272421882