fredag 25 januari 2013

Blommig Fredag

 Fredagens tema  hos Pilgrim bland Rosor och bladlöss idag är "Drömmar för 2013"

Jag insåg förra året att mina egna drömmar hinner jag inte med, men, man skall ju inte ge upp drömmarna. Så ÄVEN iår är det att få gjort uteplatsen med gatsten, rabatter och pergola på baksidan huset.


Sedan var jag ju dum nog, eller lite spontan, när jag började gräva upp nästan hela ena gräsmattan... kommer ta tid att få i ordning alla rabatter, grusgångar och den ovala gräsmattan där. Och mycket material behövs....

Annars så hoppas jag att jag får jobb nästa säsong, mycket jobb, hela säsongen, för vinterjobb blev mindre än jag hade hoppats.


 Sedan vore det ganska skönt bara att det vore sommar med :-)

Vad roligt att så många vill vinna chilifrö! Imorgon blir det dragning! För er som har missat den chansen får ni kika ett par inlägg bakåt s hinner ni än!

21 kommentarer:

 1. Flotte drømmer du har! Noen ganger så rekker en ikke alt i løpet av sommeren, men før eller senere blir en jo ferdig med det en drømmer om. Jeg vet alt om det... ;-))
  Ha det godt!

  Klem Marit

  SvaraRadera
 2. Det är drömmar som gör livet värt att leva! Utan något att drömma om och längta efter så vore allt jättetråkigt!!
  Fast det är klart, att det är extra kul när man någon gång får sina önskedrömmar uppfyllda - men när det gäller din trädgård så får du säkert det. Du verkar ju vara en "hands-on" person och göra en massa saker själv!

  SvaraRadera
 3. Det är väl dessa drömmar som driver oss framåt. Vägarna dit kan bli lite krokiga ibland, lite längre än man trodde andra gånger.
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Vad vore livet utan drömmar! Själv drömmer jag om en lång och skön sommar där alla projekt som vi börjat med blir klara, vi får väl se hur det blir med det:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig hög med gatsten. Riktig sten är det finaste jag vet. Håller tummarna så att du får mycket jobb sommaren 2013.

  SvaraRadera
 6. Drömmarna slår inte alltid in direkt, vilken tur att det kommer nya somrar så kanske man hinner förverkliga dem då istället:-) Lycka till med dina projekt!

  SvaraRadera
 7. Hej Fia!
  Jag tycker att det är spännade att du har startat lotteriet och du delar med dig av det du drömmer om Det är drömmarna som håller oss vid "liv".
  Vi använder mycket chili i matlaggning, men har bara odlad chili två gånger och lyckats bra med det.
  Jag och min man var förra året på en femmånaders resa i Asien som avslutades i Indien. När vi kom hem hade vi med oss ett par kilo kryddor och bland annat hade vi chili. Frukterna är mycket små, men mycket starka och vi är väldigt nöjda med smaken.
  Om du vill ha några för att testa så några, kan jag skicka dem till dig - mejla din adress.
  Lycka till
  Daniella

  SvaraRadera
 8. Det är väl det som är charmen.
  Att just drömma drömmarna.
  Sen blir det sommar ändå och alla drömmarna kanske man inte hinner med.

  /Lillianna

  SvaraRadera
 9. Jobbar med ditt jobb så blir det såklart mest jobb på sommaren och ens egen trädgård får den lilla tid som blir över.. en balansgång verkligen! Men hoppas verkligen du får mängder med jobb under säsongen! Så mycket att du kanske har råd att "leja" bort lite jobb i din egen ;)

  SvaraRadera
 10. Jag hoppas dina drömmar slår in! Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 11. Hoppas att du får jobb annars verkar det som du har jobb hemma att göra.Har vi inga drömmar så är det fattigt hos oss.
  det blir fint med sten på uteplatsen gillar det.
  Ha en fin helg
  Kram Meta

  SvaraRadera
 12. Härliga drömmar. Det är en underbar yta du har att gräva och plantera där. Önskar jag hade mer plats hos mig. Hoppas jobben avlöser varandra för dig när säsongen börjar.
  Ha en fin helg.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 13. Måste vara lite kluvet det där, man vill ha jobb och samtidigt hinner man inte med sin egen trädgård. Vackra drömmar du har!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 14. Oh, vad spännande det ser ut! Jag börjar också på rätt stora projekt som tar mer tid än jag trott. Men de får göra det, bara man har kul när man jobbar med dem.
  Hoppas du hittar jobb!

  SvaraRadera
 15. Jag tycker du verkar vara flitig som ett bi hela tiden i andras trädgårdar, så jag förstår verkligen att den egna blir satt på undantag. Så jag önskar dig många jobb under sommaren, men med ett litet glapp - så du hinner med uteplatsen ;-)

  SvaraRadera
 16. Underbara drömmar som kanske blir uppfyllda.Hoppas du får mycket jobb till sommaren, du är ju suverän med sten och fler kommer att upptäcka det:)
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera
 17. Underbara bilder och drömmar...=)
  Ha det bra !!!

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 18. Vilka fina bilder du visar, gillar och delar dina drömmar! Önskar ofta att man hade mer tid till egna trädgården när inte snön ligger, bara! Ha det gott! :) Mia

  SvaraRadera
 19. Håller tummarna för att du ska hinna med dina projekt den här sommaren. Det blir säkert jättefint!
  Ha en skön helg,
  Carina

  SvaraRadera
 20. Ja just- man ska inte ge upp sina drömmar, men det kan vara bra att ha nån dröm kvar också. Om man jobbar i den här branschen är det ju på sommarn man kan dra in pengar

  SvaraRadera
 21. Drömmen om sommar är god som den är :)

  SvaraRadera