onsdag 1 oktober 2014

Kamerabatteriet

gav förstås upp precis när jag kom utanför dörren i dag så några dagens bilder blir det inte. Men jag klippte mest gräsmatta här hemma och gick på en liten skogstur (då hundarna pep i väg de busarna) så det är inte så mycket att visa.

I förrgårdäremot skulle jag ha djurfotosession. Berget bakom huset är ganska bra till det, bara ljung och lite kroknande tallar, och stenbumlingar på ras för att markera någon gammal gräns mellan gårdarna.

Nä, djuren var alls inte med. Muffy stod upp och ner.
 Och Dixie ville inte titta i kameran. Hon ville mest gå på egna äventyr och såg ingen anledning att sitta och vara snygg och titta på mig med sina blå ögon. Ja, ungefär så kände hundarna med.

Men knäpper man en miljon kort så blir det väl något bra till slut. Kanske.
 Jäkla massa chilis har jag f.ö. Och så mycket äter jag inte, så just nu planerar jag för att göra en chilisås som heter Sriracha till helgen. Har en halv icakasse med gröna chilis som ligger med äpplet för att mogna, så till helgen kanske.
Vissa står ju i huset och mognar, som denna som heter El o´de Ecuador.
 Och en av världens starkaste, 7 pot infinity. Tror den ligger på ungefär 1 000 000 Scoville (en stark thaichili ligger på ungefär 100 000)Helt jäkla onödigt att odla faktiskt, måste varit galen i vintras ;-)Jag har faktiskt ingen aning om vad man skall med en sådan sak, tror inte ens jag vågar ha i en i chilisåsen för den kanske blir oätlig?

I morgon tillbaka till trappbyggarjobb! Ses då!

1 kommentar:

  1. Vilken fin bild på hundarna i rörelse, få tassar i marken! Ja, varför odlar man giftiga saker? Ibland är det vackra saker och inbland är man nog mest bara nyfiken.
    Kram

    SvaraRadera