fredag 9 november 2012

Drömmar

Är Fredagens tema hos Pilgrim.
Jag drömmer om försommar och bättre tider. Redan nu.

Det finns mer jag drömmer om, som att få klart den där uteplatsen här hemma som jag aldrig får, den som skall ha en pergola över och runt.

Och även jag drömmer om ett växthus. Inte ett hemmabyggt snyggt, för ja, även om man kan drömma så måste man inse att vissa saker kommer man aldrig uppleva. Men ett 40-50 m2 stort vanligt växthus hade varit fint. Jag övervakar blocket...

Ha en härlig helg!


14 kommentarer:

 1. Vilka underbart ljuvliga vår/sommarbilder nu drömmer man verkligen efter att få gå sin morgonrunda i en grönskande trädgård;) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Ljuvliga drömmar som inte är ouppnårliga.
  Vintern går snabbt och snart hittar du nog ditt fynd på blocket :=)
  Fina bilder!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Herlige drømmer! Et drivhus er jo en flott ting å drømme om, og det kan jo gå i oppfyllelse en dag. Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Det bästa är när drömmar kan gå i uppfyllelse, det låter ju som det är hopp för dig. Nästa sommar ska du se, så är dom på plats :)

  SvaraRadera
 5. Härligt med drömmar som går att förverkliga. Nu gäller det att någon vill sälja ett växthus:o)

  Trevlig helg

  SvaraRadera
 6. Härliga sommarbilder, visst längtar man. Idag var det kallt att jobba ute. När det är dags dyker det upp, växthuset...jag vet ;-) Ha en fin helg
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 7. Jag med! Om alltihop! Ett hemmabyggd växthus vore ursnyggt, men ett köpe vore helt okej det med. Ska bara spara lite först ... :-)

  SvaraRadera
 8. Underbara drömmar om ett växthus, jag hoppas den drömmen går i uppfyllelse för dig!!
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera
 9. Vilket galet vackra bilder, sista bilden får mig att drömma om sommaren innan den ännu har blivit vinter. Håller tummarna för att du ska hitta ditt växthus :-)
  Ha en underbar helg!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 10. Det måste vara svårt att ha ditt jobb... (alltså inte i köket ) och försöka få ihop det med in egen trädgård och energi)

  Vart får du all enreri från?
  Underbart med drömmar...

  SvaraRadera
 11. Du har storslgan drömmar du! Bra för då slår de in!!
  En skön lördag önskar Eva Linnea

  SvaraRadera
 12. Vackra bilder du visar . Härlig dröm.

  kram

  SvaraRadera
 13. Hejssan Fia. Lyckades tappa bort din blogg och jag är inte så duktig med datorer - men nu är man äntligen här och skall läsa mig i kapp av alla dina träddgårdspravader ;)

  Fina bilder och jag delar nog dina drömmar ... varje morgon stirrar jag en gigantisk föredetta trädgård som borde se annorlunda ut - som för ... men attans, var skall man få kunskap, tid och pengar. En självsnickrad växthus - en sådan som man ser i Lantliv och andra inspirerande/ångest skapande tidningar ... rabatter med massavis mormorsblommor ... i rätta nyanser, rabatter som blommar från våren till sen höst ... suck.

  Just nu sitter jag med penna och papper och försöker vara realistisk - förstå i min tjcoka skalle att vissa saker skall förbli drömmar för en god stund. Man får hoppas att cafet blir en succe på sommaren och man sitter med massavis kapital övers ... det är nog en dröm även detta - men att drömma är en relativ billig tidsfördrift :)

  Kram

  SvaraRadera