torsdag 6 februari 2014

Sötaste!

Måste bara visa bilderna på våran blivande lilla Dixie, är hon inte världens sötaste? 
Snart är hon 8 veckor, och då är det hela 4 långa veckor kvar tills hon flyttar hit. Skall ta en till tur med barnen och hälsa på henne för det har vi inte gjort sedan hon var 4 veckor och vi var där och tingade henne.
Dixie (har Alma nu bestämt säkert att hon skall heta) är den som bara huvudet syns på och som är sötast ;-) Hennes färg heter blåmaskad (det är när det är grått) systern längst till vänster i bild är brunmaskad och de två killarna i mitten är lilamaskade som är en blandning av blått och chokladbrunt kan man säga.
Tur att jag odlar mycket blåa blommor så att det kan bli extrafina kattbilder i sommar ;-)

5 kommentarer:

 1. Supersöta bilder! Man vill bara stoppa ner näsan bland dem och gosa.

  Men vad roligt det lät med det där tomatfrökedjebrevet! Och vilken kul idé! Kan verkligen tänka mig att det blir lite roliga överraskningar om man är med i ngt sådant :).

  Jag kommer bara odla Jamaican Bell som chili i år. Är inte direkt ngn chilifantast, gillar mer formen och färgerna på dem, men Jamaican Bell är lagom för mig. Lagom mild, och användbar. I år ska jag prova att fylla den med ost och gratinera som jag har läst i lite recept.

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Åh vilken liten söt dam! Idag frågade jag faktiskt Santos om han inte ville ha en liten kattkompis, men han skakade bara på huvudet och sa att det slutar alltid med att det är dom där j...la katterna som bestämmer över en!! alltså blir det inte någon kattunge tyvärr.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 3. Grattis och lycka till Alma. Ska bli kul att höra hur hundarna reagerar på detta.//Ingrid

  SvaraRadera
 4. Ja, hon var verkligen söt! "Nästan" lika söt som mina här hemma ;) jag har två blåmaskade och en lilamaskad birma! Förstår att du längtar, du har en ljuvlig tid framför dig tillsammans med den godingen!
  /Gunilla

  SvaraRadera