fredag 6 juni 2014

Äntligen helg!

 Dagen har gått åt att sätta knott. Inget förvånande, och så himla roligt, men här var vi tidspressade så det förstör lite av nöjet. Vi trodde att det skulle vara ungefär hälften så mycket att sätta som det var.

 Så här såg det ut när vi kom i tisdags:

 Och såhär såg det ut när vi lämnade det i eftermiddags:

Kantstenen hade en annan anläggare satt innan, det böljade upp och ner och hit och dit, och det tänkte inte vi anpassa gången till så jag säger gör om och gör rätt ;-) Den här stenen skall ligga i hundra år hoppas jag. Sedan kan den ju sättas om.

Såhär glad blir Fia när det är klart och det är helg.
Dagens fotograf är Gartnergutten, jag glömde min kamera hemma.

Full fart i helgen som vanligt. I morgon är det hundutställing, nära och bra i Vänersborg (allt är relativt). Finsk domare, den Finska Lapphunden är finska nationalhundrasen så finns det några som kan rasen är det de domarna. De brukar gilla Muffy, men inte tillräckligt för att hon skall få mer än ett Very Good, så jag hyser inga jättehopp inför morgondagen men vet att jag kommer träffa trevliga människor och ha kul även om jag alltid är skitnervös när jag skall in i ringen.

3 kommentarer:

 1. Lycka till, jag åker till växtmarknaden på I17 området i Uddevalla.//Ingrid

  SvaraRadera
 2. Quel splendide travail, c'est magnifique. je rêve d'une terrasse faite de cette façon.

  SvaraRadera
 3. Vilket fantastiskt fint arbete med stenarna! Det är så roligt att se vad du jobbar med och det blir alltid så fint :)
  Trevlig helg! Åsa

  SvaraRadera