måndag 30 juni 2014

Sorry

 Jag har nog tappat bloggmotivationen det senaste. Det är finare än någonsin i min trädgård men det känns som om jag visar samma och samma. Och det gäller även från jobbet, jord och grushögar, sten av olika slag...
Jag jobbar på, förra veckan tog jag en hel dag då jag bara räknade på jobb, fakturerade och gjorde något kundbesök, sedan var det kantsten både granit och marksten och förstora rabatt. Glömde kameran varje dag men fint blev det.

Nu ny vecka, och nu skall vi göra en betongstensmur/plantering. Såhär såg det ut efter att lastbilen varit där och ryckt upp ett helt lass med stora buskar som växte längs gatan:

 Längsmed väggen blir det markstenskant med sjösten innanför.
 Det vanliga, gräva, gräva, gräva, sedan duk:

Mycket gräva. Nu har flaket kommit också så vi kan bli av med jorden.
 Ja och den vanliga samkrossen då förstås.
 Inte lika mycket skotta, skotta, skotta längre efter att jag köpte en minidumper. Men jag är inte så förtjust i maskiner och spakar och grejer så även om jag kör med så slipper jag gärna. Men sååå skönt att slippa köra skottkärra, särskilt när 15 kubik skall flyttas och ofta uppför.
Jorden var lastad och vi åkte hem. Imorgon är det handgävning och finjustering innan duken och gruset kommer i där muren skall vara. En liten plattläggning skall det bli med.
.
 Skulle jag göra ett collage (vilket jag just gjorde) på hur muren blir så skulle den se ut såhär: Minimalistiskt och modernt med sjösten och raka kanter är önskemålen.

Kanske motsatsen till min egen trädgård, och det tycker jag är kul :-)
 Nu skall jag ut till Muffy och sätta mig under boken och räkna på jobb. Hej så länge!

1 kommentar:

  1. Jag gillar att läsa om dina anläggningar och din trädgård. Även om det är den grå vardagen för din del så tillför din blogg mycket inspiration för oss andra. Att sedan få se en leende Muffy, fina Sally och en stilig katt det ger mig inspiration att titta igen. Jag tror att du behöver semester men det är kanske inte så lätt att ta semester under högsäsong i din bransch. Ha dé.//Ingrid

    SvaraRadera