tisdag 17 maj 2016

Extrajobbat

På Munkedals plantskola har jag gjort en del förra veckan och nu i början av denna. Och vad roligt det är att få göra något annat än att skyffla grus och lägga plattor, även om jag har gjort lite sådant här med. Men hjälpa kunder, plantera om sådant som behöver större kruka, packa upp osv.

Konstigt nog handlar jag mindre ju mer tid jag tillbringar på plantskolan, så förutom tre fröpåsar (koriander, persilja och dill) så köpte jag ingenting. Fast så svänger jag förbi där nästan varje dag och skall ha med mig något så det är farligt nog ändå.
 Fast jag var lite sugen på det uppstammade olvonet...

Och på att se hur Magnolian 'Genie' ser ut som utslagen.

Fina småroddar fanns också.

Här är mobilbild från idag, jag och Alf som äger plantskolan fixar en rabatt på äldreboendet. 50 cm hög cortenstålskant, den var INTE lätt att böja, men vi lyckades tillslut.

Imorgon beger jag mig till Tjuvkil utanför Marstrand där jag och Gartnergutten skall lägga 100m2 plattor. Långt att åka men fint kommer det bli!

1 kommentar:

  1. Vilket fantastiskt jobb du har! Att umgås med trädgårdar hela dagarna! Förstår inte hur du kan motstå de fina plantor som står och ropar på dig där i plantskolan!
    Allt gott!/Laila

    SvaraRadera