torsdag 15 december 2011

Ok

Nu skall jag börja blogga igen. Tror jag.
Jag har inga valpar att skylla på. Jag jobbar bara 4 1/2 timma om dagen. Jag har fått fiberuppkoppling.
MEN. Jag har inte fått tillbaka trädgårdssugen än, den brukar komma efter nyår för mig, hur är det för er?
Men jag tänkte att lite gamla sommarbilder kan jag ju alltid visa. Om inte min dator kraschar, jag önskar mig en ny i julklapp av familjen, för nu har jag 18 000 bilder på datorn och för varje bild jag lägger in så får jag radera lika många, för datorn tycker att det räcker. Tur att det inte finns så många blommor att fota nu.

Ok, om ni undrar vad en trädgårdsmästare gör på vintern, så kan jag inte berätta det, men den här trädgårdsmästaren jobbar extra som kokerska på skolan och dagis.
Jupp, ser jag inte chic ut med min lilla hatt tycker ni ;-D
Nu jobbar jag mycket mindre än vad jag skulle vilja, men fattar ni vad perfekt det är för en som jag som är så frusen och rädd för kyla och dåligt väder..?


6 kommentarer:

 1. YES!! Har saknat Fia här...

  Hmm..trädgård...vad är det...är det nåt intressant?

  SvaraRadera
 2. Så kul att du är tillbaka! För min egen del tröttnar jag aldrig på trädgård - men allt vad det innebär. Just nu sitter jag just och drömmer om somnmarblommorna 2012!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 3. Du ser väldigt chic ut:)) Skönt att kunna ha ett vinterjobb också:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. så snygg du är i den chicka hatten:) Kul att du är tillbaka.
  Ha en underbar dag!!!

  SvaraRadera
 5. Jaha, det kliar i bloggnerverna ;)
  Blev lite överraskad att du hittat på lite bokstäver o bilder att förmedla igen, kul.
  Då slipper jag kolla i tidningar för att läsa trevliga komentarer... Tänkte bara kolla lite på Sallys blogg egentligen för att titta lite på hur Sixten såg ut. Där var ju båda våra små sötisar med... skoj...
  ps.snygg outfit i köket !Esters matte!

  SvaraRadera
 6. Tycker du e jättefin! (Som vanligt!) Längtar jättemycket efter min trädgård. Ska börja rita på våran uteplats med mina underbara stOOra skifferstenar som jag köpte i somras. Tänkte nog köra mest olika bladformer eftersom det är på norrsidan men nån blomma ska det väl oxå bli. Roligt om du börjar blogga igen för jag har ju väntat på det! Må gott Katta och ha en god jul vi hörs CK.

  SvaraRadera