fredag 14 mars 2014

Några snabba

 bilder från årets första jobb. Har kört en mjukstart med jobb någon dag så och då och så det tar sin tid förstås.

 Det stora hålet i backen fylldes med sprängsten och samkross.
 Jag satte tillbaka gatstenen i morse. Lät lite fogsand ligga eftersom det skulle komma regn, skall nämligen dit imorgon och prata med en annan kund så då kan jag sopa av.
 Kullersten kom. De största jävlarna jag har sett. Vissa var famnstora, detta var de minsta.
 Jag är väl ingen jättefan av kullertsen rent estetiskt, men lättskött ett tag är det och med lite kantväxter så blir det säkert fint.


Kullersten i hörnet här med, och det var verkligen ett lyft för det vara ogräs, rötter och skräp innan. Jag föreslog (förstås) att de petar ner stenpartiväxter mellan stenarna och kanske även tar bort någon sten ;-)
 Granitplattor där det var en trasig betongplatta innan. Fogsand som gör att det ser oprydligt ut.

Här hemma har jag försökt att få lite gjort, men med en kattunge som inte har varit ute tidigare och som är ängslig som bara den, och supersöt förstås, så blir det inte mycket gjort. Men det är trevligt det med :-)

 Och jag är lycklig över att de drog tillbaka den där väderprognosen som sade -15 grader här, har varit jätteorolig för mina växter som har vaknat. Nu regnar det och vinden viner om knutarna, ganska mysigt sålänge som man är inomhus.

Ha en go helg, vi får hoppas på sol nu när det är trädgårdsdags!

3 kommentarer:

 1. Kan detta vara något för dig? http://www.ps.nu/auktion/zata-plattan-ab-i-konkurs-brastad/
  Så söt lillkatten är verkar ju gå bra mellan henne och Muffy.//Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du skickade länken, var alldeles nyss inne på sidan och kollade, missar alltid sådant men nu var det tydligen flera som tänkte på mig, det tackar vi för :-D

   Radera
 2. I was wondering where is that hole comes from ,look's like not a mad made hole .Well look's like that you do a great job ,lately i stop doing fortune telling and i focus more on my garden which is really beautiful now cause some of my flowers are blooming.

  SvaraRadera