onsdag 6 februari 2013

Mer frö

 Ja, det är ju så roligt att så. Nu. Innan man har skolat om allting flera gånger och har kvadratmetervis med småplantor ;-)
Jag hade beställt tre till chilisar på tradera. Så gick det med det att dra ner på sorterna.
 

Och sedan hade jag anmält mig som frivillig att prova olika trädgårdstillbehör. Redan nu kom det odlingspåsar från Weibulls, jag har inte öppnat dom än, men jag tror det är jord i, och en fröpåse som man sår i den stora påsen och ställer i fönsterbrädan. Det var smörgåskrasse, rädisa, broccoli, rödbeta (att äta bladen), basilika, koriander, och ruccola. Kul, inte för att jag tycker att påsarna är så dekorativa i fönstret direkt, men det är inte miniväxthus och karamellburkar med krukor heller, och barnen uppskattar det nog.


 Så nu när jag just har flyttat mina nyuppkommna chiliplantor till ljusaste och svalaste fönstret så skall jag bums så dom nya chilifröerna så att dom inte kommer för långt efter.

5 kommentarer:

 1. Härligt med mer frön :=)

  Spännande nyhet dom där odlingspåsarna.
  Har också fått förfrågan om att testa olika produkter och har svarat ja. Har dock inte fått något att testa ännu :=)

  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 2. Härliga tider:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Jag känner att jag ligger efter men i år ska jag inte så för mycket för tidigt. Några påsar blir det kanske till helgen men annars väntar jag till slutet av mars.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Mer chilifrön till folket:) Här är det 14 olika sorter nu...Jag anmälde mig också till Weibulls då de mailade och frågade ,får se om jag får något...
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 5. Ja visst är det härligt att så, tyvärr brukar det bli lite ont om plats när man skolat om. Spännande med påsarna, hoppas vi får följa utvecklingen!

  Kram Ulrika

  SvaraRadera