torsdag 28 februari 2013

Dom första hos mig

 Än är det ett tag kvar, men ändå kan man ju inte snegla ute i rabatterna. Med 20 cm snö så hittar jag dock inte så mycket, mer än kanske någon revsmörblomma längst inne vid husväggen.


 Imorgon kväll drar jag vinnarna i tomatutlottningen, så har ni missat den och vill vara med så kan ni kika här. Ha det gott så länge!


6 kommentarer:

 1. Har ni så mycket snö fortfarande? Ja på ett sätt är det kanske lika bra för då lockas man inte att tro att det är vår ännu. Här är det barmark, strålande sol men - det kan komma bakslag fortare än man tror;( Hoppas dock att det blir som våren 2007 då det var varmare än jag kan komma ihåg att det varit tidigare:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Ja, nu längtar man. Här har det smält på ganska bra sista dagarna. Kan behövas med ett snötäcke på över en meter bitvis :-)

  Så vackra Bilder!
  Ha det gott!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 3. Revsmörblomma, exotiskt! Inte ens det hittar jag hos mig än så länge, nästan (men bara nästan) så jag längar efter som rackarna. :-)

  SvaraRadera
 4. Jag är fortfarande lycklig bara över solen i sig. Men visst vore det härligt med ett litet livstecken där ute i planteringarna :)

  SvaraRadera
 5. Jösses, här är det bara SNÖÖÖÖ och kallt :/ tur man är ledig så man kan kolla vem som vann de spännande frö-paketet :)
  Hoppas på lite sol så här första mars dagen här på Åland med, skulle göra gott. Ha en bra dag !

  SvaraRadera
 6. Men det er jo ganske mye i forhold til mange av oss andre som har snø og kaldt vær:) Følger deg videre og velkommen innom til meg:)

  SvaraRadera