måndag 15 april 2013

Några mässbilder

 Det var faktiskt så mycket folk så det gick nästan inte att fota, man hade tur om man kunde ta sig fram till montrarna, men några bilder blev det ändå.

Mycket natur, mycket kökstärdgård var det i år. Vet inte om kanske en grön äng av blommande gräs gjorde mest intryck på mig. Tala om att an längtar efter sommar...Specialbelysning är ju på modet också...
 Som vanligt var Holländarna där, och varje år hittar man någon rolighet hos dom.

Ganska skönt att det inte var så mycket pynt och rammel i år, men visst fanns det med och i lagoma doser gillar jag det.

 Som dom här söta små maskarna som jag gick förbi i början och tänkte köpa en, men så glömdes det av. Tänkte jag kunde ha limmat fast en på min stenbänk eller något.
Sveriges Pomologiska sällskap sålde ympris till en massa olika äpplesorter, och informativ tavla om hur man ympar. Jag brukar göra skarvymp och läggymp om någon undrar. Mer om det en annan gång.
 Och jag hade en fantastiskt självdiciplin. Jag älskar ju Fuchsior, och för tillfället har jag inte en enda, alltså klarade jag att gå förbi alla sticklingar utan att köpa en endaste.
Årets balkong skulle röstas fram, men där var faktiskt så mycket folk så jag fick inte se alla.

5 kommentarer:

 1. De små ormene var jo kjempesøte! Så synd at du glemte å kjøpe.
  Jeg er jo ikke noe hagemenneske i det hele tatt, men jeg drømmer om å ha en fin og vedlikeholdsfri hage, så jeg kunne nok ha funnet masse fint på den messen, jeg også ;)

  SvaraRadera
 2. Det är så himla bra att alla lägger upp massa fina bilder från mässan eftersom jag inte var där... mycket inspirerande inlägg från alla bloggare.... Tack ;)

  SvaraRadera
 3. Jag stod länge och tittade på de där specialledlamporna. Det är så svårt att tro att de verkligen ska funka, det var så otroligt äckliga färger på ljusen också. Fast nyfiken blir jag.

  SvaraRadera
 4. Tack för fina bilder, förstår inte hur vi kunde missat varandra! Tyckte jag var mest i montern hela tiden (förutom fredagen), om jag inte fyllde på eller växlade eller hämtade något... HAn inte springa runt så himla mycket! Kram

  SvaraRadera
 5. Takk for at du deler dine inntrykk fra messen!

  SvaraRadera