lördag 21 mars 2015

Ostadig mars

 Man blir ju fort bortskämd när det är fint väder, och jag tappar lusten lika fort sedan när det blir fult. Men säsongen har börjat, jag har varit runt och tittat på en del jobb, nu inväntar jag bara min kollega som är utomlands och på måndag skall vi räkna på lite jobb och på tisdag kör vi igång.

Här hemma händer inte så mycket, det är samma som jag visade för någon vecka sedan som blommar.

Krokusarna:


Snöklockorna:

 Vintergäcken är på upphällningen men snödropparna står sig nog ett tag till.


Det har varit mycket den här veckan med naturfenomen. Vi har kollat efter norrsken (fanns överallt utom hos mig tror jag) och solförmörkelser. Det är jag i sällskap med hundarna som kikar efter sådant, ja barnen var i skolan och kollade in solförmörkelse där.

Och ingen säker vår innan början på april brukar jag säga, och i natt kom det snö. Sonens kommentar om det var "Det ser ut som mögel över hela trädgården".
Ja, ungefär så kändes det med men solen skiner, och även på lördagar skall jag iväg på kundbesök.

4 kommentarer:

 1. Ha, ha vad rolig kommentar av sonen. Mitt i prick när man längtar efter sol och värme. Tittar ut på mitt mögel och håller med!

  SvaraRadera
 2. Känns väl bra att få sätta igång med trädgårdsuppdrag igen? Vad gör du egentligen hela vintern?
  Mögel var rätta ordet! Här blev det hiskligt mycket mögel!
  Allt gott!
  Laila

  SvaraRadera
 3. Mmmm, mögel är precis lika tråkigt, bara aningen roligare till färgen :/

  SvaraRadera
 4. Ja, det är samma visa här! :) Men yngsta killen tog en jättefin bild över utsikten från sitt rum i morse, så den måste jag tänka ut n´åt att blogga om med! Ses vi på mässan i år? Ha det gott! :) Kram /Mia

  SvaraRadera