onsdag 3 september 2014

Lättnad!

 Att få svaret på Muffys Hd-röntgen i morse. Blev så glad när jag loggade in på datorn och såg det så det kom en liten glädjetår. Eller ett par faktiskt. Frisk och fin hund, trevlig är hon med och snyggast förstås enligt matte, så kanske blir det valpar i vinter också, vi får se, jag planerar för det i alla fall men man vet ju aldrig det är mycket som skall klaffa.

Vi åkte på agilitykurs nu på kvällen, det är så roligt, särskilt Muffy tycker det, men jag känner alltid sådan stress. Hem och springer igenom duschen efter jobbet, hund och koppel och så dundra iväg till hundklubben och sedan är man inte hemma förrän efter nio. Men någon gång måste man ju göra annat än att jobba med, när det inte är vinter. Duktig är hon du Puffen, det är väl jag som måste lära mig, så att jag kan lära henne. Slalom är det värsta, vi tragglar och tragglar...

Annars trivs jag nu, underbara mornar när man åker till jobbet.
 Underbara dagar med, nu är det perfekt arbetsväder. Jag beställer gärna sådant här väder ett par månader till.
Plattläggningen blir klar i morgon hoppas vi, jag stockar av ytorna medan kollegan lägger plattor, sedan lägger jag plattor med, ja, vi jobbar på ganska som vanligt. Nu under hösten är det mest marksten och plattläggning som står på schemat.
Trappor i storgatsten byggs. Det var två trappor i betongblock innan, men med en ram runt all plattläggning (på alla sidor av huset) så var det snyggare att göra trappa i storgatsten. Ja, granit är ju alltid snyggast förstås ;-)
 Inte helt klart, men på gång.

3 kommentarer:

 1. Vad härligt med ett positivt besked!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jeg fikk tårer i øynene da jeg leste resultatet på FB, grattis igjen! Jeg ser for meg at jeg får en kjøretur eller fler på glatte veier ned til deg i vinter ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa! Klart du måste komma och hälsa på, vare sig det blur valpar eller inte. Men vi hoppas förstås på ett gäng Pufflingar :-D

   Radera