torsdag 16 april 2015

Mur klar!

 Ytterligare en mur. Och idag talade jag om för min kollega att jag gör ALDRIG om det här. Han menade på att vi inte behöver göra om det på ett tag iaf…
Naturstensmurar är det snyggaste man kan ha. Naturstensmurar är även det tyngsta man kan göra som anläggare. Så nästa gång hyr jag nog in någon starking som hantlangare åt kollegan så kan jag få gå och peta med ogräs och planera planteringar och annat lite tjejigt :-D Som jag längtar efter lite hederligt ogräsrens.

Hur som, idag var det sol, det var slutfinish på muren, och rätt så gott ändå.

Vi köpte 50 meter elslang och lade ner för belysning är ju inte fel.

Och sedan så började vi städa upp utanför muren, för det hade rasat ner en massa bark som låg i slänten innan så det var en hel del att skrapa upp fast vi tog det mesta när vi hade grävmaskin på plats.

I morgon så puffar vi ner jorden igen, beställt ett halvt lass 0-18 för att snygga till vägen utanför muren efter allt täckbark och våra härjningar med maskiner. Men snyggt blir det. Fast jag inte tänker göra om det på länge.
Och tänk vad fint det blir när slänten bli planterad också!

1 kommentar:

  1. Jag förstår dig så väl! Får nästan sympativärk i kroppen när jag tittar på muren, gigantiska stenar! Men väldigt snyggt blev det! Och lika snyggt om hundra år!
    Alllt gott!
    Laila

    SvaraRadera