tisdag 19 mars 2013

Flunsan

Åkte jag på då. Första gången på 15 år. När Fia blir sjuk, och särskilt om hon får feber, då är hon sjukare än den sjukaste man. Jag erkänner.

Himla kul när man har besök med, pappa (som kommer kanske var 3.e år) och brorsan var här, jag var sängliggande hela tiden. Sedan kom mamma, och jag är fortfarande sängliggande. Hostar så jag tror mina revben skall gå sönder och inte är det lätt att sova på natten.

Så, nu vet ni vad som händer här på Lund, färdiggnällt ;-) Fast förresten, min dotter har börjat att hosta, så hon kanske blir nästa.

Visste inte vad jag skulle visa men råkade på en bild på uteplatsen under boken, när den var helt nyanlagd, 2010 var det:


 Så även om man tycker att vissa saker går sakta i trädgården så tycker jag inte det är så illa ändå, bilderna nedan är från i somras. 2 år senare då alltså.3 kommentarer:

 1. Men oj, vilken förvandling på bara två år! Jättefint blev det!

  Krya på dig!
  /Jenny

  SvaraRadera
 2. Det är kul men före och efterbilder tycker jag för visst händer det en hel massa utan att man tänker på det:) Jobbigt med hostan:( läste på fb att du fått Cocciliana eller vad den heter, den fick jag halucinationer av men jag slutade att hosta tvärt;) jag är superallergisk mot morfin alltså. Blir ingen heroinist av mig inte:)) Ha det gott o krya på dig/Monne

  SvaraRadera
 3. Sympati. Även jag har haft en mansförkylning / influensaomgång i vinter.

  SvaraRadera