måndag 4 mars 2013

Nu ger jag hunden till fåglarna

 Inspirerad av Anna Vattenkanna så får fåglarna bygga bo av Muffy. För nu är det inte mycket kvar av henne. Innan jag har börjat med hundutställning så har jag aldrig riktigt tänkt på hur en hund ser ut när den är urfälld... men nu skall vi på utställning till Norge i helgen och Muffy är det som kallas för en Finsk nakenhund. En riktig bikinibrud är hon, så vi får se hur vi gör på lördag, kanske bara åker och tittar.


Våran luddomat blir dock inte lika snygg som Annas, utan Alma petade in det i grenarna långt upp i trädet. För Muffy tycker att hennes päls är hennes och ingen annans, ja, fåglarna är nog hennes med om hon får bestämma.
 

 Satte ju upp en massa nya holkar i somras, vore ju trevligt om någon flyttade in där nu i vår :-)
Tänkte jag skulle visa bild på hur min hund ser ut, men det sys inte så bra på bild, här är med päls för en månad sedan...
Och här är hon idag helt avklädd ;-)....


3 kommentarer:

 1. Jag ska oxå ge min hund till fåglarna! Han har inte riktigt börjat fälla ännu men snart så! Undrar när fåglarna börjar sitt byggande?
  Jaja! Bra att det kommer till användning ivf!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Esters Matte4 mars 2013 20:12

  Kommer ihåg hur det var när min förra hund Baylis(Berner Sennen+ Estrela Mountain)fällde sin vinter skrud över hela huset. Nästan så vi kunde isolera väggarna med det;)
  Nu med lilla gårdis Ester så ser det mest ut som att katten har fällt några fjun i soffan. Synd för fåglarna som var vana med ull lite var stans förr. Hittade ett bo med Baylis isolering en gång. Gu va fint de fåglarna måtte haft. Såg riktigt mysigt ut- Nästan som en rund pälsig IKEA säng....

  SvaraRadera
 3. Hej, fick se rubriken, att "ge hunden till fåglarna ??? !!! En riktig vacker hund, tycker inte den är så naken.
  Vad häftigt att lägga ludden i grenarna. Så kan man kanske göra med katthår, för våran Sixten börjar snart fälla.
  Han är ju förvisso bara vanlig bondkatt men pälsen är tjock nu
  En luddomat är bra att ha, *fniss*
  Må väl/ Eva

  SvaraRadera