torsdag 14 mars 2013

Snowdrops in the green

Tänkte beställa på e-bay, men så råkade det falla sig så bra att pappsen och bror kom över från England så då fick dom ta med 300 snödroppar till mig :-)

Egentligen skall dom planteras snarast, men med -17 grader och tjäle så är det lite svårt. Nu skall jag fundera ut var jag vill ha en snödroppsäng också. Pappa köpte även med två kassar gott och blandat till mig :-) Dahlior, liljor, en begonia (blir intressant, har aldrig haft en, och är nog sista växten jag skulle skaffa på eget bevåg), afrikas blå lilja mm.


För den som vill beställa snödroppar så kostar dom 10 pund för 100 stycken, och frakten skulle gå på 4 pund per 100 när jag mailade och frågade (till Sverige). Så inte är dom dyra heller.
Ett annat år köpte jag med mig dubbla snödroppar hem.

Den här gången beställde jag från den här säljaren. Om någon är sugen.

10 kommentarer:

 1. Wow, Fia, det måste vara bland de absolut bästa presenter man kan få! Nu får du hitta stora odlingstråg och rotslå dem i och njuta av både dem och gästande familjen! Måste kolla E-bay UK, har du någon speciell säljare du rekommenderar där? Ha det gott! :) Mia

  SvaraRadera
 2. Åh! Så fint med snödroppsäng... Blir ju lite sugen. Har du länk till säljaren?
  undrar
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Lade in en länk till säljaren nederst i inlägget för dom som blir sugna!

  SvaraRadera
 4. Åååå...snøklokker er jo så vakre! En eller annen gang skal jeg også ha det i hagen min :)

  SvaraRadera
 5. Tack för länken, Fia! :) Mia

  SvaraRadera
 6. Åh vilken tur att du kunde få hem dem så fint:)) Så underbart vackert det kommer att bli hos dig när alla dessa är planterade:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 7. Oj, oj, oj. Oj. Jisses, älskar nätshopar. Men min plånbok håller inte alltid med.

  SvaraRadera
 8. Vilka underbara presenter, och så härligt att fundera över var alla snödropparna ska planteras. En väninna med förvildade snödroppar i utkanten av sin trädgård har lovat att jag får komma och hämta en tuva eller två, så jag går också och funderar över bästa snödroppsställena!:)

  SvaraRadera
 9. En matta av krispigt vita snödroppar är ljuvligt. För att inte tala om doften. Men en fråga - är du nöjd med resultatet av att plantera 'in the green'? Jag har dålig erfarenhet även när jag gräver hos mig själv med jordklump och direkt sätter ner. Såg att Rareplants också slutat leverera så och gått över till vilande lökar. Berätta gärna hur det går.

  SvaraRadera
 10. Super bra tips jag ska också köpa på ebay. Detta var precis det jag behövde. Vill ha ett hav av snödroppar på tomten.Allt gott Mari

  SvaraRadera