tisdag 23 juli 2013

Så gullig

Har ni sett våran lilla reservbil, en Fiat 127 special från 1976. Är de inte sååå himla söt ;-)

Idag tog min make den, och ja, även om det är en special och därmed halvkombi så rymmer den inte mycket, men rejäla takräcke har vi på, så det mesta får åka där, så han åkte till min brors stuga och trimmade.
Någon trädgårdsmästare blir han aldrig, och det är jag glad för, men han fixde trimmningen fint vilket förstås alltid annars är mitt jobb.

Före och efterbilder fixade han med.


 Nu tycker jag, och säkert ni med, att det var finare före. Men såhär såg det ut för tre veckor sedan, och då trimmade jag ner alla hundkex och midsommarblomster som växte manshöga fram till stugdörren. Och eftersom första trimmbesöket var i juli, så gäller det att hålla borta igenväxten.

Men jag sparade ormbunkarna på baksidan mot skogen.
Ingen el och inget vatten, mer än handpump. Men om man nu skall diska, då är en sådan här utsikt inte fel. Jag tror jag skall ta mig (oss) en helg i stugan i Dalsland bra ett par mil härifrån i sommar. Mina barn har aldrig lärt sig att handdiska. Förstår ni vilken brist i utbildningen...?

1 kommentar:

  1. Vilken liten gullig bil:) Kanske att det inte ser lika snyggt ut runt stugan med gräset slaget men inte kul med meterhögt gräs att "plöja" fram genom heller när man sk in:) Himla mysig stuga föresten:) Ha det gott/Monne

    SvaraRadera