fredag 26 juli 2013

Segelsemester I förrgår blev vi upplockade i Hudiksvall...

John har redan varit på båten i en vecka, dom skulle ha varit till Åland men eftersom det var så blåsigt här på östsidan fick dom segla norrut istället.

Vi var lite nyfikna på hur det skulle gå med hundarna, men inga problem, dom hade nog gärna bosatt sig på en båt. Sally gillar när det är mycket folk och trångt.

Muffy, hon gillar att vara utomhus, så hon har hittat sin plats under storseglet och där ligger hon både dag och natt. I morse alldeles våt av dagg, men inte att hon skulle komma in till oss frivilligt.


Just nu ligger vi vid en liten ö som heter Käringön som ligger i Iggesund. Mycket gräsänder som simmar förbi och frestar Muffy, igår glömde hon nog att det var vatten mellan sig och ankorna för efter att ha stått och kollat på dom en bra stund så tog hon ett skutt ut i vattnet och såg väldigt förvånad, och blöt ut.

Såhär har vi det. Liiite trångt ombord, båten är väl egentligen anpassad för fyra, vi är sex människor...


Kalls som satiken i Östersjön. 18 grader var det igår på förmiddagen, på eftermiddagen hade det stigit till hela 19,5, och då tyckte Alma att man skulle göra hopp och dykövningar...


Så nu får vi se vilken ö det bär av till idag. Hej så länge!4 kommentarer:

 1. Oj det är bilder som jag gillar i synnerhet Alma och Muffy, tack för dem. Så rolig Muffy ser ut när hon snopet kommer upp ur vattnet.//Ingrid Blomfreak

  SvaraRadera
 2. Det ser virkelig ut som om dere har en fantastisk båtferie! Og så utrolig bra at Muffy og Sally trives ombord i båt! Men jeg må si meg enig i kommentaren over her, Muffy ser virkelig ut som om hun føler seg lurt der hun kommer opp fra vannet ;)

  SvaraRadera
 3. Havet svalkar väl mycket. När vi nyss var på Gotland kom jag i till knähöjd.
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Ett bra tips på sexleksaker intimleksaker.com
  Jag har köpt en underbara anal dildo på intimleksaker.com
  Rekommenderar sexleksaker intimleksaker.com
  Herbal medicines naturalpharmacy.eu

  SvaraRadera