lördag 9 april 2011

Dagens blomningIdag var det nog årets första riktiga heldag i trädgården, när man kunde jobba i t-shirt dessutom, helt underbart har de varit! Har grejat med lite av varje, krattat, kört löv och perennaklipp (krattade ur mina rabatter nu ändå så jag slapp se allt tråkigt klipp) dessutom har jag rensat en hel del ogräs, det känns som om nu kan man faktiskt komma ifatt, senare på året så ger jag nästan upp kampen mot ogräset.
En hel del vårblommor har slagit ut, barnen har hittat vitsippor, blåsippetuvan är gigantisk, jag trodde att jag inte hade några krokusar, men tydligen har jag det, och vårstjärnorna fotade jag i Strömstad igår.
Ja, nu är det underbart ute, jag längtar redan tills imorgon när jag får fortsätta ute :-)4 kommentarer:

 1. UNDERBART!!! Ha en bra fortsatt dag i trädgården CK.

  SvaraRadera
 2. Jag planerar att jag ska göra allt det där på kvällarna denna veckan...när jag kommer hem från jobbet och är LEDIG!!!!
  För i morgon börjar min semester ;0)
  Vi ses till môrran...

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt, allting bara sprutar upp ur jorden. Tack för titten, fina blommor, ska kolla om vitsipporna kommit här ännu men tror knappt det (:D

  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 4. Ja våren har riktigt klampat in! Vilka fina foton. De talar om för mig vad som väntar här. Tack för dem! Bara T-shirt, sa du? Det har jag glömt hur det känns...men snart!!
  Jag önskar dig en lika härlig trädgårdsvecka, veckan som kommer!

  SvaraRadera