fredag 28 september 2012

Helt slut

Efter den här arbetsveckan. Det är ett väldigt fysiskt ansträngande jobb jag har ändå, men det är definitivt ändå mer påfrestande både fysiskt och mentalt att jobba när det regnar vareviga dag. Och det känns i kroppen och i huvudet.

Helgen är fullbokad, svamptur med bekant i morgon, och sedan skall jag uppleva Ullared med ett par kompisar. Och inte bara en dag, utan två. Både söndag och måndag. Jag blir väldigt stressad av att gå i affärer, och jag känner redan att jag börjar jaga upp mig för alla folk... men om jag nu kan hitta alla kläder barnen behöver och vinterjackor och termobyxor och julklappar och allt vad det är så kanske jag slipper så mycket affärer resten av hösten...? Samtidigt skall det bli så kul att åka iväg med att par klasskompisar och sitta och dricka vin i en stuga och få smakråd och shoppa loss ;-)

Temat den här fredagen på Blommig fredag är "Tro, hopp och kärlek". Och en som verkar tro på bättre tider är Klematisen 'Propertius' som har både fröbollar och knoppar. En riktig favorit!
Fler bidrag på temat hittar ni hos Pilgrim med blogen "Bland rosor och bladlöss".


Ha en härlig fredagskväll!


9 kommentarer:

 1. Vilket härligt utflyktsmål. En riktig trevlig och kul resa tillsammans med kompisarna hoppas jag att du får.

  Trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Ha en trevlig shoppingresa...=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 3. Brukar också gruva mig, inför, och så upptäcker jag att det blir mycket bättre än man tror. Happy shopping och trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Wow, vilka knoppar, det finns en fin blomning att hoppas på!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 5. Ullared...då behöver du en portion tro hopp och kärlek :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 6. På Ge-Kås hittar man alltid bra grejer, lycka till där. Det låter kul med kompisarna :) Kollade Sallysvalpar, vilka godingar!! :D Ha det gott! / Carolin

  SvaraRadera
 7. Härlig bild på klematisen.
  Lycka till i Ullared... tror att samvaron med kompisarna blir det bästa :) Stora varuhus är inget jag längtar efter...
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Hej Fia!
  På tal om Gegås i Ullared så kommer du nog att bli glad ang priserna. Jag har varit där med maken som haaatar att köpa kläder och gå i affärer men! Si! Till Ullared åker han gärna (han är iofs smålänning;)))!)!
  För ett par år sedan köpte jag därifrån en jättefin trädgårdslykta för 99 kr.
  Senare samma år åkte vi till Särö Gardencenter och - till min stora häpnad - sålde de en exakt likadan lykta för 670 kr...!!!
  Ha det så roligt där och shoppa loss till ungarna och kanske till trädgården? /Anja

  SvaraRadera
 9. Låter trevligt att koppla av i goda vänners lag och dessutom shoppa loss på Ullared:) Ljuvlig klematis:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera