torsdag 8 maj 2014

Klart igen!

Och jag tycker det blev riktigt bra om jag får säga det själv!
Gårdagen gick åt till att fixa sista kanten på parkeringen med all sågning och sådant som hör till, att limma alla toppstenar på muren (med all sågning som hör till), att padda markstenen, foga och foga lite till, och jag jobbade ganska länge.

 Idag gick dagen åt till att sopa bort fogsand, den fick ligga över natten eftersom det regnar här för jämnan just nu. Och famförallt att fixa en kant mellan mur och gräs.
Inga växter var ett önskemål här, och kunden valde att ha röd natursingel istället. För att inte vara växter så blev det riktigt bra mot ett tegelhus och lättade upp all den gråa betongen.
Kanten mellan grus och gräs blev enklaste möjliga kant av samma sten som på parkeringen, för att hålla materialen åtskilda och köra gräsklipparhjulet på.
 Trapporna blev jag väldigt nöjd med, när stenen till trappan kom så tyckte jag alls inte den var lika fin som på bild, men när den var satt så är den inte så tokig alls, ser lite ut som om det vore sten. Benders megastep har jag för mig att de heter. Gillar att de har lite mer brungrå färg också vilket ger än mer stenkänsla.

Efter det här jobbet så är jag lika trött som jag brukar vara efter ett stort jobb, hann inte lika klart som jag velat för jag hann inte köra på jord mot kanterna men jag hade annat att pyssla med på kvällen som agilitykurs med Muffy så  man får prioritera. Plus att kunden fixar det alldeles utomordentligt bra själv, och gjorde allt förarbete själv plus satte höjder och vinklar innan vi kom. Lyx kallar jag det.
Just nu är det mycket stenläggningsjobb inplanerade, så växter kommer jag bara att kunna bjuda på från min egen trädgård någon månad framåt.

Här kommer då före och efterbilder!


Imorgon skall jag äntligen få planterat några dammväxter och det allra sista hos kunden vi gjorde damm-stenparti-skiffer-rosrabatt hos för några veckor sedan. Tycker inte om att ha jobb som inte är helt klara så jag har varit väldigt otålig på att plantskolan skulle få in sina dammväxter men nu så!

1 kommentar:

  1. Skikkelig jobb dere har gjort. Det blir så fint atte :)

    SvaraRadera