tisdag 20 maj 2014

Såhär glad

blir Fia när ett jobb är klart!

Och sista kapningarna är gjorda.

 Riktigt fint blev det. Jag tror kunden inspirerades av en plattläggning vi gjorde förra sommaren, men vi bytte de grä markstenarna som är mellan plattorna mot terramix för att matcha det röda natursinglet och ala andra stenar som finns här som går i lite rött.

 Inte bara kul med slutfinishen, vi arbetar i en underbar doft av en av mina favoritazaleor också.
 Rhododendron luteum

Kommer ni ihåg när vi började?

 Såhär fint blev det av lite grus.

Uteplatsen som lutade åt fle håll med en masa olika plattor.Och alla lera. Ett tag är så undrade jag vad jag sysslar med och om jag inte trots allt borde byta yrke...
 Leran glömmer man fort. Nu återstår lite stålkanter mellan grus och gräs, men vi åker vidae till nästa jobb som är i Torslanda. Imorgon börjar vi på en mur av smågatsten, granittrappsteg och schakta av en halv trädgård. Ses då! (om jag orkar blogga, det är två timmars körning varje väg ;-) )


3 kommentarer:

  1. Så utrolig fint det ble! Likte spesielt den lille gangen som før var veldig smal men som nå har blitt mye mer spennende med naturstein og grus. Flinke dere! :)

    SvaraRadera
  2. Det här gillar jag verkligen, vill ha! Om jag hade pengar lalalalala eller hur var det han sjöng Jeppe på berget...//Ingrid

    SvaraRadera