måndag 4 juli 2011

Bloggkatt

Jag har en bloggkompis, han heter Kokkos, är 13 år gammal och är mammas lilla gull. Han ligger alltid på ryggstödet på min fotölj när jag sitter här vid datorn, och spinner sådär lagomt i mitt öra. Just nu t.ex.
Så har vi några andra husdjur med...

...som Bella, hon är min dotters katt och ligger alltid och sover på hennes kudde på natten, vintertid iaf, hon är en hejjare på att fånga möss och sork också (det är dom andra katterna med, men hon är bäst ;-)) Så nu sommartid är hon inte så intresserad av att vara inne.

Och så har vi Molle, han är en campingkatt, bodde på en camping i Grebbestad tills sista sommargästen skulle ge sig av, då fick jag ett telefonsamtal från veterinären som skulle avliva honom och han fick flytta hem till oss. Inte så kelig, men otroligt social.


Detta är alltså en hund, inte en katt, även om hon är lika liten/stor som katten Kokkos. Min lilla Sally, en Dansk /Svensk Gårdshund som är otroligt trevlig, rolig och lätt att ha att göra med. Hon älskar alla.
Sally med Sirius, en av hennes valpar för drygt ett år sedan.


3 kommentarer:

 1. Så söta snuttisar du har!! Låter underbart med en katt på ryggstödet som sällskapar dig.
  //Maria

  SvaraRadera
 2. En sån härlig familj du har... katterna ser ju för goa ut och så fint av dig att ta hand om den stackars campingkatten så han slapp...

  D/S gårdshund - de är ju för kul och hittar på en del bus?

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 3. Underbart! Visst berikar våra fyrfota vänner våra liv med all sin kärlek och glädje! Sällan sura miner där inte! Underbar familj du har! (:D

  SvaraRadera