onsdag 28 september 2011

Snyggast just nu

Är nog ändå katsuran. Iår har den fått väldigt fin höstfärg, och dom fallna torra löven doftar ljuvligt när man går förbi.
Cercidiphyllum japonicum

Men rödast av alla, det är nog rödeken som fortfarande står i kruka. Helt otroligt vilken färg! Hoppas den blir sådan varje år! Fast jag tror att vädret har varit sådant i höst så att mycket har fått ovanligt fina höstfärger :-)

Quercus rubra

Vad har dom snyggaste höstfärgerna hos er just nu?


3 kommentarer:

 1. Underbart,jag har idag fotat en av mina Gladiolusar som kommer i nästa inlägg. Inte höstig kanske men otroligt ståtlig just nu.
  Kram en annan Fia.

  SvaraRadera
 2. Ginnalalönnen börjar att få fantastiska färger nu och likadant Häggmispeln:) Men den som brukar få rödast färg är ambraträdet men det har bara börjat ännu. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Härliga färger, måste ta en titt på Ginnala lönnen den har nog inte riktigt så fina färger här ännu. Men min lilla katsura har fått doftande löv för första gången, jättehärligt! Måste ut och kolla höstfärger i morgon men jag såg att Syrenen 'Palibin' i sina krukor (ska grävas ner snarast) här riktigt orangefina färger medan sammetssyrenen som är planterad har fått mörkt svartröda blad, snyggt!
  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera