torsdag 4 oktober 2012

Årets sista?

Jo, så får det kanske bli. Årets sista jobb, och det var ett litet ett. Förutom en dags gräsklippning, men det får bli om ett par veckor.

Här är en av våra återkommande kunder som är supertrött på sin lilla rosrabatt som bara är en rådjursrestaurang. Ja, ni ser hur rolig den är.
Kullersten med ett gräs i mitten var det som önskades.

Det enda svåra med sådana här småjobb är alla olika sorters olika material som skall med. Det är två-tre olika sorters grus, kullersten, markduk och verktyg. Men en snabb makeover blir det, här fick vi bära allt material i hinkar för i Fjällbacka så är alla trädgårdar terasserade med trappor och slänter överallt... så känns det i alla fall.
 Nu ser ju sådant här inte så spännande ut på bild, men jag tyckte det var det bra val av kunden. Trädgården går i sjuttiotalsstil med mycket sten, barr och gulbladiga spireor, lättskött men välskött, dessutom trivs inte så mycket alldeles intill väggen.
 Sedan så petade jag ner tre gräs istället för ett. Vilken tur att jag hade ett extra ex med mig, som var så stort så det gick att kapa i två desstom ;-)


6 kommentarer:

 1. SNYGGT!!!!!!!!! Du é superduktig! Kram/Monne

  SvaraRadera
 2. Passande till sjuttiotalsstilen, bra gjort! :) Det är verkligen svårt det där med nära huset rabatten, det blir ofta torrare än vad man tror... Ha det gott! / Carolin

  SvaraRadera
 3. Något sådant har jag tänkt göra på framsidan av huset, fat utan något gräs i utan bara kullerstenen. Där går gräsmattan ända fram till sockeln på huset och det är trist om man inte hinner trimma efter man klippt gräset.

  SvaraRadera
 4. Förlåt kommentarsbombningen men jag glömde skriva att det du gjort ser fantastiskt ut!!!

  SvaraRadera