fredag 19 oktober 2012

Inte riktigt klart

 Shit vad vi jobbade på idag för att hinna färdigt. Ok, vi insåg redan för ett par dagar sedan att vi inte har en chans att hinna klart, men vi kommer inte att kunna fortsätta på drygt en vecka och det är ju trevligt om kunden åtminstone har en trappa att gå upp på till huset...

 Så stressade var vi så jag fick med mig mannen till jobbet. Han är bra på en massa, som att såga av dagvattenbrunnen djupt ner, på med ett tungt betonglock och begava den för evigt. Eller något. Ingen skall då ramla i den för att den har ett rostigt tunt järnlock. (Spolbrunn finns bredvid om någon blir orolig).

Medans jag och Gartnergutten gav järnet, nu måste vi få klart trappan (och lite kanter på uteplatsen).

Se så flitigt vi jobbar på med att få gatstenen på plats innan det blri mörkt!

 Och vad är tacken för det? Fatta hur jag har det på jobbet...!

Det återstår att banka ner gatstenen med "jungfru" och foga en eller ett par gånger till här.
Före:

Men uteplatsen blev klar :-)


Före:

Och fan vad jag skall sova imorgon! Fram till åtta iallafall, för vi har fortfarande inte hunnit med dom där sista gräsklippningarna som vi skulle. Och på måndag åker jag till England några dagar. Då skall jag också sova tror jag.

Ha en riktigt trevlig fredagskväll!

8 kommentarer:

 1. Vilken skillnad! Verkligen snyggt!
  /Teppi

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint det blev:) Hoppas nu att du kan ha det riktigt härligt i England och att du kan njuta av lite lugn och ro:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Jädrar i hoppet som ni måste ha legat i! Så vackert det är med gatsten och betongplattor tillsammans. Ett toppensnyggtresultat Fia, gutten och gubben!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hur snyggt som helst. En verklig fullträff.

  SvaraRadera
 5. Your walkway is more than a path---it is a work of art! And especially lovely with the rain to bring out the contours and shapes and shine.

  Thank you for your visit to LAWN TEA!

  rachel

  SvaraRadera
 6. Så himla snyggt det blir! Vad ni är duktiga!
  Ha D fint!
  Blomkärringen

  SvaraRadera