fredag 26 oktober 2012

London


Ja då var jag hemma igen. Helt lagom att ha varit bort fyra dagar, saknar ju barnen. Ok, gubben med.Ett par pints på pubarna måste man ju hinna med. Och så kan man kika in dom fina blommorna utanför. Just hanging baskets är ju ett måste.

Och nu fylls dom med vad vi tycker är vårblommor. Panséer och Primulor. För förstås var mamma och jag tvungna att åka till närmsta handelsträdgård och koll utbudet.

Jag köpte två saker. En påse med Höstcyklamen, och en liten kruka med höstgentiania.Annars var det väldigt mykcet julpynt redan. Och det är jag inte så noga med. Men en antecknngsbok som skulle ha passar mig hittade jag... köpte dock inte.


Och som vanligt fanns det massor av porslin, böcker, leksaker, allt som kunde ha med trädgård att göra. Jag gillade den här servisen med humlor. Och ett av mina favoritredskap, trädgårdsgaffeln. Och en massa annat fint i engelsk stil.Nu är var hela vitsen med att jag åkte till England att min kusin Andreas tog examen från Universitetet! Så här såg han ut då. Hipp hipp hurra för honom! Jag är djupt imponerad alla som klarar att läsa akademiska ämnen på universitetet i flera år!

Ja, och dagen efter det så åkte morsan och jag till London, förutom en liten tur till Picadilly så spenderade vi dagen vid Camden market, och där finns det ju mycket kul...


Eller ja, nu är det här väl inte riktigt min stil. Jag har fortfarande inte lärt mig vad dom kallas dom här vit/svart sminkade svartklädda piercade människorna, men goth-emo-punk kanske...?

Ja, och sedan åker vi till Hyde park och knllar vidae till motsatsen till Camden market kanske, Harrods...
Jag hittade en fruktansvärt ful klänning designad av Victoria Beckham. Typ städrock. Observera priset...Men dom säger ju att man skall kunna köpa allt på Harrods. Rysk kaviar och vodka, och om man vill det, en hundvalp, blandras för £2300... även om dom kallar det cockerpoo eller spoodle eller något annat... Jag har tydligen valt helt fel raser om jag vill bli rik ;-)Ok, over and out, Nu skall jag gå och lägga mig, jettlaggad som jag är ;-D  
Imorgon skall jag se om det har hänt något ute på fyra dagar. Här var ju SOL när jag kom hem!


 

PS, jag handlade ett par billiga skor. En gentiania, och ett par cyklamenknölar... Och lite smått till barnen. Jag undrar om det är något fel på mig...? 

3 kommentarer:

 1. Shit!! Jag vill aldrig ha en klänning av Victoria Beckham, den saken är klar!! ;-)

  SvaraRadera
 2. Ja, då är det fel på mig med. Var på skandinaviens största köpcentrum, nya Emporia här i Malmö, och kom hem utan en endaste liten pryl... men takparken var fin!!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så trevligt att få träffa släkten under några dagar:) Den klänningen av V. Beckham skulle jag inte ens vilja ha gratis;) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera