onsdag 25 januari 2012

Dammen i somras

Jag tror jag har varit dålig på att visa bilder från dammen, förutom när vi gjorde den då, det kan ni ser HÄR.

Som vanligt har jag inte så många bilder som jag trodde, men här är några från i somras iallafall.Sommarviva Primula FloriandaeNymphaea `James Brydon´9 kommentarer:

 1. Vilken vacker damm! Det är ett projekt som jag ska göra om ett par år. Inte lika stor som din men en damm måste jag ha. Ska genast kolla in din länk.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Så fint! Snyggt när det rinner från berget så där:) Hoppas att vi kan få färdigt vår damm i år. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Din damm är så fin!! Underbart med berget där.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Oj va' fint! Hoppas jag kan fixa en damm någon gång i framtiden (om 20 år kanske...).
  Tack för erbjudandet om Piennolo-frön. Jag tar gärna emot några! Jag har frön till världens starkaste chili (show off, går knappast att äta...) om du är intresserad - Trinidad Scorpion (Butch T). Har även frön till Goose Creek, en riktigt jäkla god tomat - ser helt vanlig ut, men har perfekt konsistens och smak!
  Mvh,
  Peter

  SvaraRadera
 5. Wow! Det var bland de finaste dammar jag har sett. Så himla vackert med vattnet som rinner nerför och utför berget och vattenytan som möter stenen.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Det er den flotteste damme jeg aldrig har set.. Og det passe fint til landskab. Godt eksempel hvordan mennesker kan finde en god løsning og gør sin have så smuk.

  hilsen,
  Vilmas

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar vacker "naturlig" damm! Det blir extra fint när man har lite berg på tomten - och kan ta vara på det!!
  Hoppas det är OK att jag nu är "följare" så att jag får att se mer av din trädgårg!?

  SvaraRadera
 8. Dammen din er nydelig, beliggenheten minner om min, den ligger også under bergveggen. Min er ikke tett og er til stadig irritasjon. Hvordan er dammen din bygd opp!

  SvaraRadera
 9. Å vad fin...
  Jag ska lägga i en stor växel när det gäller våran stora damm. Den har mycket att önska. Tyvärr alldeles för kal och för lite växter i den. Mest näckrosor, faktiskt, och det är inte så många det heller...

  SvaraRadera