onsdag 4 juli 2012

Fler pioner

Här är en till. Kanske inte den allra finaste med trippel-dubbla blommor. Men jag gillar att ha lite olika. Sorbet heter den.
Annars har dammprojektet fortsatt, kämpade med sten till halv sju. Eftersom jag hade med mig två både Alma (dotter) och Muffy (hund) på jobbet idag så var ett bad i havet förstås obligatoriskt. Inte för mig, men för tjejerna. Ja, är man i Grebbestad och jobbar så är man.
Såhär lågt kom vi idag med dammbygget. Pumpen är igång (dock har jag inte kopplat in filtret än). Imorgon återstår stensättning, stensläpning och plantering.
Sedan är det "gräsklippardag" på torsdagarna när jag skall runt till flera kunder och sköta deras gräsmattor.


5 kommentarer:

 1. Vilken lycka för Alma och Muffy att kunna följa med på jobb;) Vad fin dammen kommer att bli;) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Kul att se bilder från dina arbeten, va duktig du är! Dammen kommer bli jättefin och skifferläggningen.... suck.... finns inget snyggare materiel!

  Fina fynd du gjorde på auktionen, hur hittar man var och när auktionerna är i ditt område? Tänkte se om jag kunde hitta någon när jag är vid stugan i sommar, är sugen på "nya" trädgårdsmöbler. Ha det bäst i sköna sommaren!

  SvaraRadera
 3. Vad snabb du är! Dammen blir ju klar på två dagar. Klart imponerande, snyggt blir det dessutom.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Dammen blir jättefin! Ser precis så där "lagom" ut. Min kommer förhoppningsvis att grävas under semestern men jag har då inga förväntningar om att den ska bli klar på ett par dagar!! Oj vad du måste ha legat i :)

  SvaraRadera
 5. Så flott dammen din blir!

  SvaraRadera