tisdag 21 maj 2013

Nu var det klart!

Och det blev väldigt fint om jag får säga det själv. Blir lite sugen på en solig grusträdgård hemma hos mig själv nästan ;-) Dessutom tror jag att kunden blev väldigt nöjd och det är ju liksom meningen med mitt arbete.


Kommer ni ihåg hur det såg ut före?

Och prydligt och fint med grusgångar med kant runt huset blev det.
 För en vecka sedan så såg det ut såhär när vi grävde bort gamla stubbar och jord: Så enkelt, och ändå gör det så mycket.

Andra kortsidan av huset för en vecka sedan:
 Och nu:
 Spaljéer och klättertorn fungerar bra till att dölja dessa svarta plaströr som sticker upp ur gräsmattor överallt numera. Här med en Clematis 'Albina Plena' som snart kommer att täcka in.

Från andra hållet före:
Och idag:


 Kollegan sitter och begrundar vårt arbete en stund innan vi åker.

Och jag kommer att åka och kika i Juli för att se hur planteringen blev, blev den som jag tänkte med blåå-silvrig havskänsla? Hoppas det.
Det var allt för nu, kom hem för bara en stund sedan, vi har jobbat ganska många timmar på kort tid med det här jobbet så imorgon skall vi ta det lugnt och bara plantera 85 meter avenbokshäck, ses efter det!

5 kommentarer:

 1. Men Fia... fy sjutton vad snyggt det blev :)
  Jag hoppas ni verkligen är supernöjda med ert jobb!

  SvaraRadera
 2. Utrolig fint! Jeg lover deg at den dagen jeg blir rik, så skal du få et stort jobb av meg :)

  SvaraRadera
 3. Jag säger då det! Grus ÄR snyggt och BÄST;)) Kunden måste vara mer än nöjd med det arbetet:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Snyggt!! Ni är så jäkla grymma!!Känns som ni verkligen får nytta av alla delar i utbildningen och håller kunskaperna vid liv..
  Jag har bara underhållit ogräskunskap o lite växtkunskap känns det som..o beskärning iofs.. men jag har lagt typ 10 stenplattor intill en husvägg sen jag slutade skolan så det där med anläggningsbiten känns mera som nåt jag drömt en gång..

  SvaraRadera
 5. Supersnyggt!!

  SvaraRadera