tisdag 6 augusti 2013

Dag två:

 Förbi grustaget imorse och hämta samkross, vidare och lägga markduk och skyffla grus.
 Hämta mer grus och skyffla, padda, padda, kolla avrinning...
 Hämta isgrus, skyffla, och där tog det stopp.
Gatstenen som jag skulle köpa av en annan anläggare skulle kommit vid 9, sedan vid 11, sedan snart, sedan imorgon. Jaha, vad gör man då utan sten när man skall göra en stenläggning :-/
Vad är det med folk egentligen, är det så svårt att hålla tider? Är det en hantverkargrej?
 Ja, det var inte annat att göra än att åka hem till skogen. Gott det iofs.
En liten fotorunda i trädgården. Det börjar kännas lite höst. I morse var första morgonen jag hade på mig en fleecetröja. En liten stund när jag var nyvaken.

Köpte en ros, 'Aspirin rose' för ett tag sedan. Det var inte planerat att den skulle matcha liljorna utan mer att det fanns en ledig plats. Men som en brudbukett blev det.



 En klematis jag letade efter och blev så glad när jag hittade, det är en viticella och den heter 'I am lady Q'. Lika fin som jag trodde, även om den kanske inte är så stor i år ;-)
 
Hoppas nu att jag får gatsten i morgon bitti, annars blir jag sur PÅ RIKTIGT!
 

4 kommentarer:

  1. Dålig stil att inte hålla vad man kommit överens om, klart man blir sur och irriterad:( För att inte tala om att kunden du arbetar för, han/hon måste ju bli besviken när det inte blir klart i tid. Fina bilder från din trädgård, vackra kombinationer:) Ha det gott/Monne

    SvaraRadera
  2. Dålig stil att sätta andra i klistret.
    Hoppas din Aspirin-ros kommer att gilla läget, den är jättefin. Men du behöver någa fler om det skall bli som på Trädgårdsföreningen. Jag satte också en 'I am Lady Q' i våras och är lite förvånad över att blommorna är så små men vi får hoppas på större blommor nästa år.
    Hälsning Helene Gbg (AoT forum)

    SvaraRadera
  3. Det är helt klart en "hantverkargrej"! har fått förklarat för mig att hantverkare tar på sig flera jobb samtidigt IFALL något av dom inte skulle bli av. Alltså så blir det alltid förseningar..... Vilken fantastisk flox-bild. Vilka färger!

    SvaraRadera
  4. Ja absolut hantverkare är ofta pest. Vi har tvättat taken i mitt område och de skulle tvätta mitt tak en måndag men kom en tisdag. Den lille svarte (han blev svart i ansiktet när jag hade synpunkter på punktligheten) han hade inte förståelse för att jag frågade om han trodde att jag kunde komma till läkaren en torsdag istället för en onsdag eller att läkaren kom på fredag istället för måndag. He he. En målare kom just förbi och skulle kolla på en reklamation. Hans kommentar var att färgen sitter inte fast eftersom virket är blött!! Ja målar man när det regnar är det inte så konstigt att det är blött. Han gick.//Ingrid

    SvaraRadera