tisdag 14 februari 2012

Mer rosor

Jag har just kommit hem från jobbet. Det är väldigt vad alla kokerskor är sjuka samtidigt, jag kan gå utan att ha något att göra i ett par veckor och sedan så ringer dom mig från tre olika skolor samma dag... Jaja, kul att vara poppis ;-)

Eftersom jag är rätt trött (tala på att man blir förslappad fort) är jag glad över att jag hade ett till gäng med rosbilder på lut :-)


4 kommentarer:

 1. Så mange vakre roser du har i hagen din. Etter denne titten ender det vel opp med at jeg drar varmt visakortet til våren :-)

  SvaraRadera
 2. Den första och den sista fick mitt hjärta att klappa lite extra - vet dock inte varför. Dom är egentligen inte i min stil, men man kan ju ändra sig!!

  SvaraRadera
 3. Vackra rosbilder!
  Tuscany har jag köpt en gång och fick en ljusrosa, sjuk och ynklig krake, som jag inte vet vad det kan vara för ros!
  Min stora fina Mozart bara säckade ihop med svarta grenar och dog - nästan! Det kommer faktiskt litet nytt nerifrån, men det verkar svagt och har inte kommit igång speciellt bra.
  Måste nog köpa en ny Mozart!

  SvaraRadera
 4. Förresten, har tittat på din gadget för translation. Hur gör man för att få in den? Har tittat på de alternativ som finns med för gadgets, men den verkar inte finnas med där, så jag antar att du hittat den någon annanstans. Skulle så gärna vilja ha likadant! Vill du beskriva?

  Ha en skön helg!
  Märit

  SvaraRadera