onsdag 1 februari 2012

How to be a gardener

Vi är nog några som sitter och glor på engelska trädgårdsprogram på youtube just nu. Det började med att någon på trädgårdsforumet lade ut länk till något av programmen "How to be a gardener" med Alan Titchmarsh. Och någon annan förklarade hur man sökte efter dom olika avsnitten eftersom dom kommer i tiominutersklipp. Och någon annan förklarade hur man sätter ihop spellistor på youtube så att man slapp söka efter varje liten snutt. Även Fia kan om någon är pedagogisk nog ;-) Nu kommer alla avsnitt på löpande band :-D

Så varsågoda, här har ni några av dom bästa trädgårdsprogrammen jag antagligen har sett. Varje lista är på ungefär 4 timmar, så har ni tråkigt någon dag så sätt er bekvämt med en kopp te för att få in den rätta känslan och njut.
Jag har inte tid att blogga innan jag har kikat på alla avsnitten, och kollat runt på hans andra serie "Ground force". (Men jag har ganska mycket tid så jag är nog snart tillbaka).

How to be a gardener season 1


How to be a gardener season 2

8 kommentarer:

 1. Gud vad roligt! Jag la ut ett inlägg för ett par veckor sen och Irene la ut länken på trädgårdsforumet och nu har det blivit allt det här. Jag har helt missat att man kan göra långa listor och få ihop avsnitten. Det måste jag spana in. Visst är programmen bra, jag var så lycklig när jag hittade dom. Glad blir jag att det sprids, tänk vad lite bloggande kan göra :-)

  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Tack för ett toppentips. Nu är det titta. titta, titta som gäller ;-)

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 3. Håller med dig om att de är verkligen bra:) Såg dessa för ett tag sedan och man blir både glad och inspirerad av denne entusiastiske man:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Det där var inte riktigt snällt ;) Har ju inte tid just nu att titta men det kommer jag nog att göra ändå. Har tack vare dina positiva kommentarer på AoTforum och fb äntligen fått till ett embryo till blogg men kör fast hela tiden!
  Tusen tack för spellistorna! /evab

  SvaraRadera
 5. Å vad roligt! Tack Fia!! Jag är ledig i dag så nu ska jag bara gå ner och brygga kaffe och hämta en nybakad semla. Dagen är räddad! :-)

  SvaraRadera
 6. Oj vad kul!
  Det här måste jag sätta mig ner och titta på.
  Man tror att youtube bara är en massa trams, men det finns massor av nyttiga saker där också.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 7. Tack snälla för länkarna! Ska bänka mig direkt, ikväll!
  Vårsprudlande kram!

  SvaraRadera
 8. ÅÅååhh tack snälla för länkarna, nu är det dags att sova, men imorgon då ska jag minsann kika lite :)

  SvaraRadera