tisdag 28 februari 2012

TrädgårdsFia

Att jag skulle starta egen firma ivår, det var det inget snack om. Men nu så får jag starta eget-bidrag med. Väldigt skönt måste jag säga :-)

Skall jag vara ärlig är jag inte särskilt orolig för att jag inte kommer att ha att göra i firman. Jobb finns det, men jag kan ju inte räkna med att ha åtta timmars arbete om dagen från dag ett. Så nu känns det lite tryggare, och jag får börja marknadsföra mig så att man kan börja fylla kalendern.

Vi beställde 300 reklamvykort för ett tag sedan. Och i lördags så fick Garnergutten vara chafför, och jag postutdelare, och så åkte vi runt och stoppade vykort i brevlådor.

300 kort var ingenting, vi hann knappt börja innan dom var slut. Mycket praktiskt när alla brevlådor sitter på ett och samma ställe i ett område måste jag säga.
Så nu beställde jag 2000 nya vykort, och får åka runt om någon vecka och dela ut kort igen.
En fördel att bo så långt bort från andra ställen som jag gör, det är att jag har lika långt vare sig jag kör till Uddevalla, Grebbestad, Smögen eller Lysekil. Och på dom ställena bor det många som behöver en TrädgårdsFia ;-)

När jag ändå beställde kort, så passade jag på att beställa nya visitkort, och även ett par bilmagneter. Så att alla kan se att det är jag som är och pysslar i en trädgård.


Men som vanligt, när jag skall göra något på datorn som jag inte är van vid, så tog det evigheter innan jag var färdig med visitkort och allt vad det var.

Min nya hemsida blev klar för ett tag sedan (efter väldigt mycket slit och tandagnisslan), nu har jag lagt upp den med. ta gärna en kik här. Och så har vi en facebooksida, tydligen så skall man ha det nuförtiden ;-) den får ni gärna gå in på och gilla och dela, så att fler ser att vi finns.

Just bloggen är ju inte rätta stället för mig att marknadsföra mig på, för dom flesta som läser den gillar ju själva att pyssla i trädgården, men lite får ni stå ut med. Och jag skall försöka fotodokumentera ordentligt när jag jobbar. I helgen hade jag med mig kameran, det var så vårigt och fint och svanar som simmade ute vid kusten. Men jag glömde bort att fota, ett par snödroppar var allt jag fångade...

Men vet ni vad? Dom där vykorten vi delade ut i helgen, dom har redan gett några kunder som vill ha nyanläggningar :-D Så det kommer att bli så bra det här!

3 kommentarer:

 1. Vad roligt att det redan börjar trilla in uppdrag till din nya firma. Hoppas det blir många fler!

  //Kattis

  SvaraRadera
 2. Vad kul att det är på gång nu och grattis till bidrag och kunder. Stort lycka till!

  Nu har en liten jätteverbena tittat upp, så nu hoppas jag att resten också kommer :)

  Helena lite norröver

  SvaraRadera
 3. Vad kul!!! Grattis.
  Själv går jag och funderar på om jag ska lämna min trygga tillvaro i fabriken och skola om mig till något annat. Dock inte inom trädgård för hur mycket jag än älskar det så vet jag inte om jag pallar att både ha det som jobb och sen komma hem och ta hand om sin egen också. Men det är jag det...

  SvaraRadera