måndag 14 mars 2011

Lite pynt till trädgården kanske..?

Allt finns att köpa. Om man har råd och lust. Min bror tog med mig till ett jätteroligt ställe i England, eller vad säger ni, får det lov att vara en äkta engelsk telefonkiosk i trädgården? En påskö-staty kanske? Eller varför inte tremeters järnurna? Eller en sfinx kanske skulle passa bättre?


Jag handlade ingenting, men det var ju ett fantastiskt roligt ställe, så dit får jag nog åka igen.

10 kommentarer:

 1. Ja, jösses vilket kul ställe att vandra runt i :=)
  Fanns mycket spännande prylar där.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Slike plasser er som å gå på skattejakt,veldig morro!
  Men jeg lurer alltid på hvordan folk får meg seg hjem slike tunge ting......en putter ikke en jernkrukke i kofferten..??
  Takk for titten :)

  SvaraRadera
 3. Dit vill jag åka! med stor bil och släpvagn! :) Var ligger det? :) Mia

  SvaraRadera
 4. Ja ni, skulle ni ha vägarna förbi Exeter så är det där det ligger, finns ju många fina trädgårdar i södra England dessutom :-)

  SvaraRadera
 5. Oj vilket begär jag fick efter en sphinx nu..coolt ställe!

  SvaraRadera
 6. Herlig:) Noe sånt har vi ikke her! Her var det mange godbiter jeg kunne tenkt meg:) Flott den gamle pumpen! Men kanskje litt upraktisk å ta med en telefonkiosk hjem på flyet? Ha en trivelig kveld! Cathrine:)

  SvaraRadera
 7. Oj oj oj vilket ställe!Det måste varit häftigt att strosa runt där :-)Ja det mesta går att köpa för pengar men det kanske skulle spåra ur med pynt om man hade obegränsade möjligheter...
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 8. Man kanske skulle införskaffat sig en röd tele kiosk :) Vi kan även få med oss ett o annat från Italien. Jag har ju en viss tendens att vilja plocka med mig saker till dig, du fick ju aldrig de knoppar som numera saknas från några stolar i Vilnius Therese

  SvaraRadera
 9. Jag är lite allergisk mot 'trädgårdspynt' det finns alldeles för många avskräckande exempel där pyntet konkurrerar svårt med det som ska vara framträdande nämligen blommor och buskar. Trots min avsmak vill jag gärna ha ett litet lejon någonstans - väldigt motsägelsefullt! Dessutom ett lejon i en svensk trädgård! Men jag lär aldrig hitta 'rätt' lejon, så det är nog ingen fara - min trädgård kommer nog att förbli 'opyntad'.

  SvaraRadera
 10. Jag tycker det ser helt underbart! Bara att få gå omkring där och se vad det är för nåt kul! Sen kanske det inte skulle passa in i just min trädgård, men det är ändå spännande och inspirerande!

  /Lillianna

  SvaraRadera